Extensions som inte sliter på håret

Hairtalk sliter inte på håret

Om du funderar på att sätta in hair extensions eller att sätta in tejp-löshår i ditt hår, kanske du har ställt dig själv frågan om Hairtalk sliter på håret. Det korta svaret är att Hairtalk inte sliter på håret.

Utvecklad för tunt skandinaviskt hår

Med avstamp i det typiskt skandinaviska tunna håret, har vi utvecklat en av marknadens mest skonsamma metoder för extensions. I vårt sortiment har vi inte mindre än 12 patent och med en patenterad tejp, som går att fästa i de allra tunnaste av hårkvaliteter, kan vi erbjuda möjligheten till hårförlängning som inte sliter på det naturliga håret.

Hairtalk extensions - Hållbarhet för ditt naturliga hår

Med en Hairtalk tejp förlängning av ditt hår ger du din hårbotten en chans att andas och ditt naturliga hår möjlighet att återhämta sig. Under tiden kan ditt eget hår växa ut. Detta gör att en förlängning inte bara är tillfällig utan också skapar förutsättningar för ditt hår att naturligt växa längre och förlänga håret på egen hand. Istället för att slita på ditt hår med olika blekningsmedel kan du istället använda dina hårförlängningar för att skapa färgförändringar i ditt hår.

Märk en skillnad på ditt eget hår

Hairtalk extensions är en hållbar lösning för ditt naturliga hår och efter att du har använt våra produkter kommer du att kunna se en markant skillnad i kvaliteten på ditt hår. Om du har fått kala fläckar i hårbotten till följd av håravfall, kan du räkna med att ditt eget hår kommer att börja ta över dessa fläckar mer och mer

Har du upplevt tunt hår efter extensions?

Hairtalk extensions sliter inte på håret och tack vare att alla våra Hairtalk-stylister är utbildade, och att det endast är Hairtalk-certifierade salonger som får lov att hantera våra hairband, clip-on-lugg och andra hårdelar för hårförlängning, kan vi ge dig en trygghet i att dina Hairtalk extensions inte kommer att vara orsaken till tunt hår. Hitta en salong nära dig som är certifierad för att fästa våra produkter.

Investera i ditt eget hår

Vill du ge ditt hår en chans att återhämta sig efter håravfall, stress och färgningar? Boka en konsultation med någon av våra experter, så hjälper vi dig att investera i ditt eget hår och din egen självkänsla.

Tips! Se hur användare av Hairtalk har fått bättre kvalitet på sitt eget hår genom att använda Hairtalk under vår hashtag #myhairtalkmystory.