Blir ditt hår aldrig längre än såhär?

Upplever du att ditt hår aldrig växer mer än till en viss längd?

Alla har vi vår egen gräns över hur långt vårt hår kan bli, det är nämligen genetiskt. Vissa upplever att ens hår växer och blir längre men ofta stannar det vid en viss längd. Andra har ingen gräns på hur långt sitt hår kan bli. Om du aldrig fått längre hår än till en viss längd så är det troligtvis din maxlängd som är nådd.

Med hjälp av Hairtalks skonsamma teknik har du nu möjlighet att få det där långa svallet du alltid drömt om! För att kunna fästa Hairtalk behöver du minst 2cm hår. Men hur mycket kan man egentligen förlänga sitt hår? Vi brukar rekommendera att man inte förlänger längre än det dubbla av sin egen längd för ett så naturligt resultat som möjligt. Men sen går det naturligtvis att förlängs mer om man vill.

 

 

Hur går en konsultation till? 

En konsultation med en Hairtalk Stylist går ut på att skapa en förståelse för vad kunden har för mål men sitt nya Hairtalk hår. Här kom man fram till att kunden Jenni vill ha 40 cm förlängning med slingeffekt på ljusare och mörkare slingor. Målet var att skapa kontraster för att få så levande känsla som möjligt. Iochmed att Jenni alltid drömt om ljusa slingor men inte velat bleka det, så var det en toppen möjlighet för henne att få det efterlängtande slingade känslan. Till Jenni har vi använt Color Melts, PRO fästen och minifästen för att uppnå bästa resultat.

 

Hur går jag tillväga om jag vill prova Hairtalk? 

Börja med att lokalisera din närmsta auktoriserade Hairtalk stylist genom att skriva in ditt postnummer under fliken ”Hitta Frisör”, därefter bokar du in dig för en konsultation. Frisörerna som jobbar med Hairtalk har gått vår utbildning som hålls av våra duktiga tekniker. Om salongen har symbolen ”A” under sitt salongsnamn så betyder det att dom har gått vidareutbildningar och kan jobba med hårdelar som tex Hairwear och Color Plus för att skräddarsy den perfekta färgen.  

 

Hur mycket kommer det att kosta och hur länge kan jag använda håret? 

Det är svårt att svara exakt på utan att ha gjort en grundlig konsultation. Det beror nämligen helt på fästen, läng och mängden hår som just du behöver. Det kan även bero på vilken stil du även är ute efter! Möjligheterna är oändliga. Du kan förlänga, förtjocka, fylla ut, färgförändra? Det finns alltså många olika varianter och detta kommer din frisör att hjälpa dig med. Ett bra tips är att ta med en inspirationsbild! Och beroende på hur länge du kommer kunna använda det är upp till hur väl du tar hand om håret - om du följer skötselråden och använder våra produkter.

Hur mycket kostar Jennis Hairtalk? 

Vi använde 1 paket Color Melts 40cm, 2 paket PRO 40cm, 4 Mini fästen 40cm.

Vårt rekommenderade utpris: 8767sek 
Inklusive ett stort produktpaket (shampoo, balsam, inpackning, conditioner spray, detangler spray och olja och borste) 

Vem kan utföra Hairtalk?

När du bokar din skonsamma Hairtalk behandling kan lita på att du är i trygga händer. Det är endast auktoriserade frisörer som har genomgått utbildning hos våra ledande Hairtalk Experter. Det gör att vi kan kvalitetssäkra våra produkter och garantera att de används på ett korrekt sätt.

Hur många gånger kan jag använda Hairtalk?

Du erhåller 21 veckors garanti på ditt Hairtalk hår. Hur många gånger du kan sätta om ditt hår beror på hur väl du sköter det.

Hur ofta bör jag flytta upp mina Hairtalk?  

Du flyttar upp ditt hår mellan 6-8 veckor hos din frisör.

 Var kan jag se fler förvandlingar? 

På vår Instagram sida, @hairtalkextensions lägger vi dagligen upp nya bilder, där kan du hitta mycket inspiration på alla typer av förvandlingar.  

 

Tips för dig som vill få håret att växa

Längtan efter ett långt och svallande hår är något som många av oss kan relatera till. Kanske har du försökt att låta ditt hår växa utan framgång, eller så kanske du bara söker tips för att upprätthålla och förbättra din nuvarande längd. Oavsett vad ditt mål är, har vi samlat de bästa tipsen för att hjälpa dig på din resa mot att få håret att växa.

Att sköta om ditt hår och behandla det med omsorg kan göra en enorm skillnad i dess växt. Allt från att klippa topparna regelbundet till att undvika skadliga kemikalier kan bidra till att boosta din naturliga hårväxt. Rätt kost och en hälsosam livsstil kan också ge ditt hår de nödvändiga näringsämnen det behöver för att växa och blomstra. Till och med hur du torkar ditt hår kan ha en inverkan!  Läs vår artikel där vi delar med oss av våra bästa tips för att få längre hår.