Hairtalk Extensions sortiment

Hairtalk kommer i 6 olika fästen som alla har sina egenskaper. 65 färger som man kan blanda till oändliga färgkombinationer och skräddarsy med vår egna Colour Plus färg.  

 

Hairtalk STANDARD

Vårt standardfäste är uppbyggt av naturligt keratin för att vara så mjukt och följsamt som möjligt mot håret. Detta är Hairtalks första fäste som passar för alla hårtyper! Oftast använder man standardfästen underst, då det är det mest behagliga att ha mot hårbotten.

 

 

Hairtalk PLUS

Plusfästena är våra handsydda fästen. Håret är sytt på fästet för att göra dem så osynliga som möjligt. Dessa plusfästen hjälper även till att skapa lite volym då det är konstruerade precis som ditt eget hår, där håret växer rakt ut från hårbotten. Plusfästen ska du med fördel endast använda överst kombinerat med ett Standard eller PRO-fäste.

 

 

Hairtalk PRO 

För att enkelt förklara vårt PRO fäste så kan man säga att det är en blandning mellan Standard och Plus. Dem är osynliga, platta och slitstarka. Håret är både sytt på fästet och förslutet med en väldigt tunn keratinuppbyggnad. PRO fästet är osynligt och upplevs plattare än PLUS fästet. PRO kan du sätta både över och underst.

 

Standard Mini

Vårt standard minifäste är uppbyggt av naturligt keratin för att vara så mjukt och följsamt som möjligt mot håret. Ett fäste som är perfekt att använda för att fylla ut en lugg eller skapa snygga slingeffekter utan att behöva färga håret. 

 

MINI PLUS

Mini Plus är handsydda fästen där håret är sytt på fästet för att göra dem så osynliga som möjligt. Dessa plusfästen hjälper även till att skapa lite volym då det är konstruerade precis som ditt eget hår, där håret växer rakt ut från hårbotten. Mini Plus fästen ska du med fördel endast använda överst kombinerat med ett Mini Standard fäste. 

4CM STANDARD 

Vårt standardfäste 4cm är uppbyggt av naturligt keratin för att vara så mjukt och följsamt som möjligt mot håret. Dessa fästen passar bäst för dig med lite tjockare hårkvalitet. 

Gör en digital konsultation eller prata med din närmsta Hairtalk stylist för att se vilken kombination av fästen som kommer att passa just dig allra bäst!

 

HAIRTALKS FÄRGSORTIMENT  
Vårt sortiment består av 65 olika färger som man skapa flera tusen olika färgkombinationer utav. Då man fäster ihop två slingor med varandra så kan man blanda upp två olika färger som blir till en ny nyans. 

 

 

COLOUR PLUS   
Hairtalk Colour Plus är våra egna färger utvecklat för extensions. Skonsamma textilfärger som kan förändra och förstärka nyanser och samtidigt behålla garantin på håret.