Sortiment: Tape extensions / Tejp löshår

Hårförlängning med Tejp löshår

Här ser du vårt sortiment av tape extensions, också kallat för tape in extensions, eller "tejp löshår", en hårförlängning för dig som värdesätter en skonsam hårförlängning. Tejpmetoden är en tunn och skonsam förlängning som skyddar ditt eget hår. Våra tape extensions går att sätta om flera gånger och resultatet blir naturligt och håller länge.

Här presenterar vi vårt sortiment av tejp löshår som finns med olika fästen och i olika färger så att du ska få just det vackra svall som du vill ha.

Upptäck vårt tejp löshår med patent

Det finns 6 olika Hairtalk-fästen, alla med unika egenskaper. Med våra Hairtalk-färger (Hairtalk Colour Plus) kan du välja bland 65 olika färger för att skapa oändliga färgkombinationer och skräddarsy ditt tejp löshår för att få det precis som du vill ha det. Hairtalk kommer i tre olika längder; 25 cm, 40 cm och 55 cm. Dessa går alla att klippa ner till kortare längder om du önskar.

Hairtalk STANDARD - Tape in extensions

Standardfästet på våra tape in extensions är uppbyggt av naturligt keratin för att vara så mjukt och följsamt som möjligt mot håret. Detta är Hairtalks första fäste som passar för alla hårtyper. Oftast använder man standardfästen underst, då det är det mest behagliga att ha mot hårbotten.

Hairtalk PLUS - Tejp hårförlängning

Plusfästena är våra handsydda fästen. Håret är sytt på fästet för att göra dem så osynliga som möjligt. Dessa plusfästen hjälper även till att skapa lite volym då de är konstruerade precis som ditt eget hår, där håret växer rakt ut från hårbotten. Plusfästen ska du med fördel endast använda överst i kombination med ett Standard- eller PRO-fäste.

 

Hairtalk PRO - Tejp löshår

För att enkelt förklara vårt PRO-fäste, kan man säga att det är en blandning mellan STANDARD och PLUS. De är osynliga, platta och slitstarka. Håret är både sytt på fästet och förslutet med en väldigt tunn keratinuppbyggnad. PRO-fästet är osynligt och upplevs plattare än plusfästet. PRO kan du sätta både överst och underst.

4 CM STANDARD 

Vårt standardfäste 4 cm är uppbyggt av naturligt keratin för att vara så mjukt och följsamt som möjligt mot håret. Dessa fästen passar bäst för dig med lite tjockare hårkvalitet.

Att fästa tape extensions

Metoden för att fästa tape extensions innebär att ditt eget hår placeras mellan två stycken skonsamma, patenterade tejpbitar. Tejpbitarna är endast 0,07 mm, vilket innebär att du får ett naturligt resultat som inte sliter på ditt eget hår, och tejpen passar därför också dig med tunt hår.

Det är viktigt att våra tape extensions endast fästs av certifierade Hairtalk-stylister för att vi ska kunna garantera ett skonsamt resultat.

Boka en digital konsultation

Gör en digital konsultation eller prata med din närmsta auktoriserade Hairtalk-stylist för att se vilken kombination av fästen som kommer att passa just dig allra bäst!

 

Fullända ditt tejp löshår med Hairtalks färgsortiment

I vårt sortiment av Hairtalk-färger hittar du 65 olika färgnyanser som går att kombinera till tusentals olika toner. Du kan skapa nya nyanser genom att fästa samman två olikfärgade slingor med varandra, och få en nyans på ditt tejp löshår som smälter in perfekt med färgen på ditt eget hår.

Vanliga frågor om vårt löshår med tejp

Här besvarar vi de vanligaste frågorna vi får om vårt löshår med tejp.

Hur länge håller tape extensions?

tape extensions håller för flera omsättningar och flyttas i regel upp efter cirka 6-8 veckor. Längden för hur länge de håller kan bero på flera faktorer som till exempel hur väl du sköter om håret och huruvida du tränar och svettas mycket. Efter 6-8 veckor sätter du om håret hos din närmaste Hairtalk-stylist.

Hur sätter man i löshår med tejp

Våra hårdelar hanteras alltid av Hairtalk-stylister som har blivit certifierade efter utförande av vår utbildning i hårförlängning. Detta är för att vi ska kunna säkerställa att du får ett resultat som uppfyller vår höga standard. Fyll i ditt postnummer och hitta din närmaste Hairtalk-stylist.

Hur gör jag för att ta ur mina tape extensions?

För att ta bort dina tape extensions går du till din certifierade Hairtalk-stylist som tar ut det åt dig!

Få ditt drömhår!

Med Hairtalk kan du få det hår som du alltid har drömt om. Det första steget är att boka en digital konsultation eller att hitta din närmsta frisörsalong med certifierade Hairtalk-stylister. Tack vare den utbildning som Hairtalk-stylisterna har fått genomgå, kan vi garantera dig en skonsam isättning som och ett resultat som inte sliter på håret.