Hairtalk Extensions sortiment

Hårförlängning - Tejp-löshår

Upptäck Hairtalk PRO - vårt löshår med tejp

Hairtalk kommer i 6 olika fästen med unika egenskaper. Med 65 olika färger går det att blanda ihop oändliga färgkombinationer och att skräddarsy tejp-löshåret med vår egen färg, Hairtalk Colour Plus.

Hairtalk STANDARD - Tejp-löshår

Vårt standardfäste är uppbyggt av naturligt keratin för att vara så mjukt och följsamt som möjligt mot håret. Detta är Hairtalks första fäste som passar för alla hårtyper. Oftast använder man standardfästen underst, då det är det mest behagliga att ha mot hårbotten.

Hairtalk PLUS - Tejp-hårförlängning

Plusfästena är våra handsydda fästen. Håret är sytt på fästet för att göra dem så osynliga som möjligt. Dessa plusfästen hjälper även till att skapa lite volym då de är konstruerade precis som ditt eget hår, där håret växer rakt ut från hårbotten. Plusfästen ska du med fördel endast använda överst i kombination med ett Standard- eller PRO-fäste.

 

Hairtalk PRO - Tejp-löshår

För att enkelt förklara vårt PRO-fäste, kan man säga att det är en blandning mellan STANDARD och PLUS. De är osynliga, platta och slitstarka. Håret är både sytt på fästet och förslutet med en väldigt tunn keratinuppbyggnad. PRO-fästet är osynligt och upplevs plattare än plusfästet. PRO kan du sätta både överst och underst.

4 CM STANDARD 

Vårt standardfäste 4 cm är uppbyggt av naturligt keratin för att vara så mjukt och följsamt som möjligt mot håret. Dessa fästen passar bäst för dig med lite tjockare hårkvalitet.

Boka en digital konsultation

Gör en digital konsultation eller prata med din närmsta auktoriserade Hairtalk-stylist för att se vilken kombination av fästen som kommer att passa just dig allra bäst!

Hairtalks färgsortiment

Vårt sortiment består av 65 olika färger som man skapa flera tusen olika färgkombinationer utav. Genom att fästa samman två slingor med varandra kan man blanda upp två olika färger som blir till en ny nyans.

 

Hairtalk Colour Plus

Hairtalk Colour Plus är våra egna färger utvecklat för hair extensions. Våra färger är skonsamma textilfärger som kan förändra och förstärka nyanser och samtidigt behålla garantin på håret.