Sortiment: Hairtalk STANDARD, PLUS & PRO

Hairtalk STANDARD, PLUS & PRO

Här ser du vårt sortiment av Hairtalk STANDARD, PLUS och PRO – våra patenterade tape extensions, lösningen för dig som värdesätter en skonsam hårförlängning. Tejpmetoden är en tunn och skonsam förlängning som skyddar ditt eget hår. Hairtalk går att sätta om flera gånger och resultatet blir naturligt och håller länge. Här presenterar vi vårt sortiment av patenterade hårdelar med tejp som finns med olika fästen och i olika färger så att du ska få just det vackra svall som du vill ha.

Upptäck Hairtalk

Det finns 6 olika Hairtalk-fästen, alla med unika egenskaper. Med 65 olika färger för att skapa oändliga färgkombinationer och skräddarsy din förlängning för att få det precis som du vill ha det. Hairtalk kommer i tre olika längder; 25 cm, 40 cm och 55 cm. Dessa går alla att klippa ner till kortare längder om du önskar.

Hairtalk STANDARD

Standardfästet på våra tape in extensions är uppbyggt av naturligt keratin för att vara så mjukt och följsamt som möjligt mot håret. Detta är Hairtalks första fäste som passar för alla hårtyper. Oftast använder man standardfästen underst, då det är det mest behagliga att ha mot hårbotten.

Hairtalk PLUS

Plusfästena är våra handsydda fästen. Håret är sytt på fästet för att göra dem så osynliga som möjligt. Dessa plusfästen hjälper även till att skapa lite volym då de är konstruerade precis som ditt eget hår, där håret växer rakt ut från hårbotten. Plusfästen ska du med fördel endast använda överst i kombination med ett Standard- eller PRO-fäste.

 

Hairtalk PRO

För att enkelt förklara vårt PRO-fäste, kan man säga att det är en blandning mellan STANDARD och PLUS. De är osynliga, platta och slitstarka. Håret är både sytt på fästet och förslutet med en väldigt tunn keratinuppbyggnad. PRO-fästet är osynligt och upplevs plattare än plusfästet. PRO kan du sätta både överst och underst.

4 CM STANDARD 

Vårt standardfäste 4 cm är uppbyggt av naturligt keratin för att vara så mjukt och följsamt som möjligt mot håret. Dessa fästen passar bäst för dig med lite tjockare hårkvalitet.

Boka en digital konsultation

Gör en digital konsultation eller prata med din närmsta auktoriserade Hairtalk-stylist för att se vilken kombination av fästen som kommer att passa just dig allra bäst!

 

Fullända dina extensions med Hairtalks färgsortiment

I vårt sortiment av Hairtalk-färger hittar du 65 olika färgnyanser som går att kombinera till tusentals olika toner. Du kan skapa nya nyanser genom att fästa samman två olikfärgade slingor med varandra, och få en nyans som smälter in perfekt med färgen på ditt eget hår.

Få ditt drömhår!

Med Hairtalk kan du få det hår som du alltid har drömt om. Det första steget är att boka en digital konsultation eller att hitta din närmsta frisörsalong med certifierade Hairtalk-stylister. Tack vare den utbildning som Hairtalk-stylisterna har fått genomgå, kan vi garantera dig en skonsam isättning som och ett resultat som inte sliter på håret.