Top Of The Head

Top of The Head - Clip-on-lugg

Löslugg för den extra touchen

Går du i tankarna på att investera i vår löslugg Top of The Head? Då är det hög tid att beställa nu, vi vet nämligen att det kommer bli din räddare i alla lägen. Med en fake-lugg kan du visa dig från din bästa sida även när ditt eget hår inte gör det. Om ditt hår är smutsigt, livlöst, om du har utväxt eller om du bara behöver en extra push i vardagen för att känna extra power!

Passar jag i lugg?

Med vår löslugg Top of The Head, kan du experimentera med din frisyr och ha lugg bara när du själv känner för det. Du kan låta din frisyr spegla ditt humör. En fördel med att använda fake-lugg är att den aldrig växer ut till den där jobbiga längden då den ständigt hamnar i ögonen.

En clip-on-lugg ger dig möjligheter

Tack vare alla valmöjligheter som kommer med en clip-on-lugg, kan du kan helt enkelt välja precis vilken stil och känsla som du vill ha för dagen. Ska du på ett stort businessmöte idag? Sitter kvällens dejt i taxin utanför? Kommer svärföräldrarna spontant på middag och du har inte hunnit fixa dig? Eller vill du helt enkelt vara snygg inför den viktigaste personen av dem alla (dig själv!)? Då vet du att en löslugg är helt rätt för dig!

Ta hand om din löslugg

När du väl har investerat i din Top of The Head-löslugg, vill vi också att du ska sköta om den på allra bästa sätt för att behålla kvaliteten så bra som möjligt. Tvätta den med Hairtalks produkter och föna och styla den precis så som du vill ha den. Vill du hellre låta den självtorka för att fokusera på annat som är viktigt i stunden så går det självklart utmärkt.

Hur tar jag hand om min Top of The Head?

  • Skölj igenom din löslugg med vatten
  • Fyll upp en skål med ljummet vatten och blanda i en klick Hairtalk Shampoo
  • Lägg ner din löslugg i schampoblandningen och låt verka i 10 minuter
  • Skölj igenom luggen och gör ett nytt vattenbad med ljummet vatten och klicka i Hairtalk Balsam
  • Lägg ner din lugg i balsamblandningen och låt verka i 10 minuter
  • Låt hårdelen självtorka eller föna den torr
  • Använd Hairtalks produkter vid styling