Top Of The Head

Svärföräldrar eller businessmeeting?

 

Är du i tankarna på att investera i en Top Of The Head? Då är det hög tid att beställa nu, vi vet nämligen att det kommer bli din räddare i alla lägen. Som du förstått kan du använda denna så fort ditt egna hår inte visar sig på sin bästa sida. Om det är smutsigt, livlöst, har utväxt eller bara behöver en extra push i vardagen för att känna extra power!

 Men tanke alla valmöjligheter kan du kan helt enkelt välja precis vilken stil och känsla du vill ha för dagen. Ska du på ett stort businessmöte idag? Sitter kvällens dejt i taxin utanför? Kommer svärföräldrarna spontant på middag och du har inte hunnit fixa dig?Eller vill du helt enkelt vara snygg för den viktigaste personen av alla – nämligen dig själv!Då vet du att du köpt rätt hårdel!

 När du väl investerat i din Top Of The Head vill vi också att du ska sköta om den på allra bästa sätt för att behålla kvalitén så bra som möjligt. Tvätta den med Hairtalk’s produkter och föna och styla den precis så som du vill ha den. Vill du hellre låta den självtorka så kan du fokusera på annat som är viktigt i stunden så går det självklart utmärkt.

 

Hur tar jag hand om min Top Of The Head? 

- Skölj igenom din hårdel med vatten.

- Fyll upp en skål med ljummet vatten och blanda i en klick Hairtalk Shampoo.

- Lägg ner din hårdel i shampoblandningen och låt verka i 10 minuter.

- Skölj igenom hårdelen och gör ett nytt vattenbad med ljummet vatten och klicka i Hairtalk Balsam.

- Lägg ner din hårdel i balsamblandningen och låt verka i 10 minuter. 

- Låt hårdelen självtorka eller föna den torr.

- Använd Hairtalks produkter vid styling.