Tejp Löshår – den stora guiden

Tejp Löshår - den stora guiden

Har du alltid drömt om ett vackert hårsvall som du kan både förlänga, förtjocka och färgförändra utan slitage? Tejp löshår kan vara det som uppfyller allt du har önskat för att uppnå ditt drömhår. Tejpmetoden blir allt mer populär, och funkar även för den som vill ha extensions för tunt hår. Vi ger dig den stora guiden med allt du behöver veta om tejp löshår och om hur det är både en skonsam och hållbar metod för att få ett drömmigt hår!

Tejp extensions – allt du behöver veta

Här har vi samlat information om allt du behöver veta om våra tejp extensions, Hairtalk PRO. Få svar på frågor om hur länge tejp extensions håller, hur man sätter i dem, hur du sköter om dem och om de hur de går att variera med våra färgnyanser.

Hur länge håller tejp löshår?

Vårt tejp löshår håller för att flyttas upp och sättas om flera gånger. Detta behöver i regel göras efter cirka 6-8 veckor efter insättning. Hur ofta det behövs beror på flera olika faktorer såsom hur mycket du tränar och svettas och hur du följer våra skötselråd. Efter 6-8 veckor besöker du din närmaste Hairtalk-salong där en certifierad hair extensions stylist hjälper dig att sätta om håret på nytt.

Hur sätter man i tejp löshår?

Våra hårdelar hanteras alltid av stylister som har gått Hairtalks utbildning i hårförlängning särskilt inriktad på just våra produkter. Detta är för att vi ska kunna säkerställa att du får ett resultat som uppfyller vår höga standard. Vår hårförlängning med tejp har en patenterad teknik som förhindrar det från att glida ur. Detta kräver att man har särskilda kunskaper i hur man sätter i det för att du ska bli nöjd.

Metoden för att fästa tape extensions innebär att ditt eget hår placeras mellan två stycken skonsamma, patenterade tejpbitar. Tejpbitarna är endast 0,07 mm, vilket innebär att du får ett naturligt resultat som inte sliter på ditt eget hår, och tejpen passar därför också dig med tunt hår.

Hur gör jag för att ta bort tejphår?

För att ta bort tejphår från Hairtalk behöver du besöka en frisör som har genomgått vår utbildning. De kan hjälpa dig med att ta bort det helt, eller med att sätta om det.

Så här tar du hand om ditt Hairtalk-hår

Det är viktigt att du använder rätt Hairtalk-skötsel för att din förlängning ska få en så lång livslängd som möjligt. När du använder Hairtalks produkter säkrar du hållbarheten och kvaliteten på både fästena och håret. Ge ditt hår extra kärlek genom att följa dessa råd:

 • Borsta igenom håret varje morgon och kväll
 • Föna alltid fästena efter dusch så att de blir helt torra
 • Återfukta längderna med Hairtalk-produkter
 • Använd värmeskydd och undvik fästena när du stylar håret med värmeverktyg
 • Sov med fläta eller en låg tofs

Tejp löshår – före & efter

Se resultatet av tejp löshår – före & efter isättning.

Är tejp-löshår bra eller dåligt för håret?

Är tejp-löshår bra eller dåligt? Med produkter från Hairtalk finns ingen anledning att oroa sig för tunt hår efter extensions. Hairtalks tejp-löshår PRO är bra och mycket skonsamt för ditt hår. Så länge du tar hand om ditt hår med rätt produkter kommer du märka att Hairtalk Extensions hållbarhet överträffar många andra alternativ på marknaden. Med vårt produktpaket är det dessutom enkelt att hålla håret i ett bra skick. Det hjälper ditt eget hår att växa eftersom Hairtalk fungerar som ett extra skydd under tiden.

Hairtalk - fördelar

 • Hairtalk skyddar dina egna längder mot yttre påfrestningar
 • Vår patenterade teknik är den tunnaste på marknaden och gör att håret inte glider ur
 • Du slipper bleka och färga – med Hairtalks färger är det enkelt att göra färgförändringar.
 • Fästena är tunna och diskreta
 • Det går att sätta om håret flera gånger om
 • Du får ett naturligt resultat som är enkelt att styla för att det ska hålla länge
 • Hairtalk sitter bekvämt och går att både sova, träna och bada med – precis som vanligt.
 • Du får snabbt och enkelt ditt drömsvall

Tejp-löshår - nackdelar

 • Alla typer av extensions kräver i regel mer skötsel än vad ditt eget hår behöver
 • Styling med varma verktyg kräver extra försiktighet och får ej röra fästena
 • Du bör undvika att sova med blött hår