VARFÖR HAIRTALK?

Med kvalitetsprodukter, kunskap och utbildning får vi kvinnor att känna sig trygga både i sin business och i livet. Tillsammans skapar vi enastående upplevelser och nya möjligheter. Med Hairtalk kan du förändra liv och få långvariga relationer med dina kunder och ha en möjlighet att kunna hjälpa din kund – oavsett utgångsläge.

Välkommen att ansöka om att bli certifierad Hairtalk-stylist. Bli en del av Hairtalk-communityn som möter den växande efterfrågan av våra hair extensions. Läs vidare för att ta reda på vad en Hairtalk-utbildning kan innebära för dig.

HAIRTALK WEFT

Weaving är hårförlängning som sys fast i håret. Med Hairtalk Wefts har vi utvecklat en ny och mer skonsam variant av Weaving-metoden. Tack vare Instant Beaded Row™, en tråd med microringar som är helt färdig att fästa i kundens hår. Detta tillvägagångssätt gör att isättningen tar 90 min istället för 3 timmar som tidigare. Hairtalk Wefts passar kunder med normalt till tjockt hår och är den perfekta metoden för den aktiva kvinnan. Hairtalk Wefts är speciellt utvecklade för att ge ett hår mycket volym och längd. En kurs för dig som vill öka din lönsamhet i salongen och utöka ditt kundsegment.

Utbildningen genomförs på endast 5 timmar via digital live eller fysisk på plats i Stockholm, Malmö eller Göteborg. ( Är ni 4 pers. eller fler kan vi komma till er salong och utbilda på plats) Direkt efter slutförd kurs kommer du att ha alla kunskaper du behöver för att framgångsrikt börja skapa fantastiska weaving hårförlängningar på dina kunder.

HAIRTALK TAPE

Vårt mål är att du som frisör ska kunna använda Hairtalk för att kunna hjälpa till att ge ökad självkänsla och skapa starkare personligheter. När du väljer att jobba med Hairtalk så erbjuder vi en obligatorisk hårförlängning-utbildning utan någon extra kostnad för att kunna bli en auktoriserad Hairtalk Stylist. Våra tekniker finns alltid till ert förfogande för att dela med sig av sin expertis och många utvecklande vidareutbildningar hålls av vårt duktiga team.