VARFÖR HAIRTALK?

Med kvalitetsprodukter, kunskap och utbildning får vi kvinnor att känna sig trygga både i sin business och i livet. Tillsammans skapar vi enastående upplevelser och nya möjligheter. Med Hairtalk kan du förändra liv och få långvariga relationer med dina kunder och ha en möjlighet att kunna hjälpa din kund – oavsett utgångsläge.

Välkommen att ansöka om att bli certifierad Hairtalk-stylist. Bli en del av Hairtalk-communityn som möter den växande efterfrågan av våra hair extensions. Läs vidare för att ta reda på vad en Hairtalk-utbildning kan innebära för dig.

Bli en av Sveriges första certifierade Hairtalk Weft Stylister!

Vi är stolta och glada över att äntligen kunna presentera en ny produkt i Hairtalk-familjen.

Hairtalk Wefts -innovationen som med helt ny metod syr in håret smidigt och tidseffektivt.

VILL DU BLI EN DEL AV HAIRTALK?

Vårt mål är att du som frisör ska kunna använda Hairtalk för att kunna hjälpa till att ge ökad självkänsla och skapa starkare personligheter. När du väljer att jobba med Hairtalk så erbjuder vi en obligatorisk hårförlängning-utbildning utan någon extra kostnad för att kunna bli en auktoriserad Hairtalk Stylist. Våra tekniker finns alltid till ert förfogande för att dela med sig av sin expertis och många utvecklande vidareutbildningar hålls av vårt duktiga team.