VARFÖR HAIRTALK?

Med kvalitetsprodukter, kunskap och utbildning får vi kvinnor att känna sig trygga både i sin business och i livet. Tillsammans skapar vi enastående upplevelser och nya möjligheter. Med Hairtalk kan du förändra liv och få långvariga relationer med dina kunder och ha en möjlighet att kunna hjälpa din kund – oavsett utgångsläge.

Hairtalk utbildning

Vill du bli certifierad i att använda Hairtalks hårförlängning – utbildning och bli certifierad Hairtalk-stylist? Välkommen att ansöka om att bli certifierad Hairtalk-stylist genom vår Hairtalk utbildning. Bli en del av Hairtalk-communityn som möter den växande efterfrågan av våra hair extensions. Läs vidare för att ta reda på vad en Hairtalk utbildning kan innebära för dig.

HAIRTALK WEFT

Efter vår Hairtalk utbildning för Wefts kan du sätta i vårt wefthår med en ny och mer skonsam variant av weaving-metoden på dina kunder. Tack vare vår utvecklade metod med Instant Beaded Row™, en tråd med microringar som är helt färdig att fästa i kundens hår, tar isättningen 90 min istället för 3 timmar som tidigare. Weaving är den självklara metoden för den aktiva kvinnan, och passar för kunder med normaltjockt till tjockt hår. Vår Wefts är särskilt utvecklade för att ge ett resultat som präglas av både längd och volym. Wefts-kursen är en Hairtalk utbildning för dig som vill öka din lönsamhet i salongen och utöka ditt kundsegment.

Utbildningen genomförs på endast 5 timmar via digital live eller fysisk på plats i Stockholm, Malmö eller Göteborg. (Är ni 4 pers. eller fler kan vi komma till er salong och utbilda på plats) Direkt efter slutförd kurs kommer du att ha alla kunskaper du behöver för att framgångsrikt börja skapa fantastiska weaving hårförlängningar på dina kunder.

HAIRTALK TAPE

Vårt mål är att du som frisör ska kunna använda Hairtalk för att kunna hjälpa till att ge ökad självkänsla och skapa starkare personligheter. När du väljer att jobba med Hairtalk så erbjuder vi en obligatorisk hårförlängning utbildning utan någon extra kostnad för att kunna bli en auktoriserad Hairtalk Stylist. Våra tekniker finns alltid till ert förfogande för att dela med sig av sin expertis och många utvecklande vidareutbildningar hålls av vårt duktiga team.