Få en digital konsultation

Behöver du hjälp med att välja vilken av våra hårförlängningar som passar dig bäst? Vi hjälper dig att göra en digital konsultation för att ge dig tips om vilken av våra lösningar som bäst uppfyller det resultat du eftersträvar. Konsultationen är till för att du ska känna dig så nöjd och bekväm med ditt nya hår som möjligt och kostar ingenting.

Så här går det till

Fyll i dina uppgifter i formuläret nedan och bifoga bilder på hur ditt hår ser ut idag, samt bilder på vilket typ av resultat du önskar. I kommentarsfältet har du möjlighet att berätta för oss vilken typ av förändring du vill se – ju mer vi vet om din relation till ditt hår, desto bättre råd kommer vi att kunna ge dig kring vilken av våra olika Hairtalk-lösningar som fungerar bäst för dig.

När vi har mottagit dina bilder och fått en uppfattning om vilket resultat du önskar, återkommer vi till dig med råd om vilken av våra lösningar som vi rekommenderar för just dig och ditt hår. Vi kommer också att tipsa dig om vilka salonger som ligger närmast dig så att du enkelt kan boka tid hos din närmsta Hairtalk-stylist. Du kan även få tips kring vilka av våra Hairtalk-produkter du bör använda för att ditt nya hår ska hålla den höga kvalitet som du önskar.

Tänk på detta när du bifogar dina bilder

  • Bifoga helt nya bilder som återger din den hårfärg du har idag så att vi får en klar uppfattning av hur ditt utgångsläge ser ut
  • Ta en bild där hela ditt hår syns – det är viktigt att även topparna syns i bilden
  • Ta bilden i neutralt ljus för att hårfärgen ska återges rättvist
  • Bifoga gärna en bild där ditt hår är helt ostylat
  • Addera gärna fler bilder på hur ditt hår ser ut från olika vinklar; framifrån, bakifrån och från sidan

Konsultation hos frisör

Det är också möjligt att göra en konsultation hos din närmsta auktoriserade frisör. Certifierade Hairtalk-salonger finns utspridda i hela landet.