HAIRTALKS VÄRLD AV MÖJLIGHETER

ANSÖK OM ATT BLI HAIRTALK STYLIST IDAG
HAIRTALKS VÄRLD AV MÖJLIGHETER

TEJP EXTENSIONS

Hairtalk är världens första tejpextensionsmetod och grundades i Tyskland 2005. Med över 15 års erfarenhet och ständig innovation strävar vi alltid efter att leverera marknadens bästa kvalitet. Hairtalk är en mycket skonsam metod och erhåller patent på både fästen, tejp och infärgning.

HAIRBAND

Det ultimata sättet att få ett fylligare svall på bara några minuter. Ett Hairband motsvarar samma mängd hår som en full förlänging Hairtalk.


Ett Hairband är perfekt  för dig som inte är redo för permanenta extensions men vill vid vissa tillfällen få extra fyllighet eller längd. För dig som har extensions är det även det perfekta sättet att få extra allt!

Njut av fördelen av att kunna styla klar t ditt Hairband för att enkelt
kunna sätta på dig det och vara redo på bara några minuter.

TOP OF THE HEAD

Den moderna hårdelen som du enkelt fäster med hjälp av 4 clips. Hårdelen är 50cm lång och kommer med en lång lugg som din frisör hjälper dig att klippa till en önskad look.

Top Of The Head är inte bara en underbar hårdel som gör att du kan förändra din look utan att behöva klippa ditt eget hår. Det är också en räddare i nöden.

De dagar som du har en utväxt att dölja, när volymen eller tiden inte räcker till för styling så är det din to go hårdel och dina dåliga hårdagar är förbi.

HAIRWEAR

Om du har alopecia, genomgått en cellgiftsbehandling eller lider av håravfall så är Hairwear en lösning för dig.

Hairtalk Hairwear är tunn och väger nästan ingenting vilket gör det till en hårdel som är väldigt behaglig att använda varje dag eller fästa permanent i håret.Din utbildade Hairtalk-frisör hjälper dig att se ut färg och väljer ut vilken modell som passar just dig.

Våra Hairwears kommer i Hairtalks grundfärger och kan special beställas för dina behov.