Remy-hår för naturlig känsla

Remy-hår för naturlig känsla

Extensions tillverkat av remy-hår ger dig ett hår med en naturlig känsla och ett resultat som håller hög kvalitet under lång tid. Skillnaden mellan remy-hår och annat hår (non-remy-hår) är stor, både i kvalitet och känsla.

Vad är Remy-hår?

Remy-hår innebär att alla fjällskikt i din hårförlängning ligger åt rätt håll, i den riktning som hårstråna växer. Med remy-hår får du ett hår som behåller sin glans och som beter sig naturligt utan att trassla. Remy-hår är också enkelt att styla och rengöra, då det beter sig som normalt hår.

I ett non-remy-hår ligger hårstråna åt olika håll – detta för att det ofta samlas in i högar, vilket ger en onaturlig blandning och ett hår som snabbt blir tovigt och svårt att borsta ut. Många gånger behandlas non-remy-hår med aggressiva kemikalier som bränner bort hårens fjällskikt, vilket också gör att håret förlorar sin naturliga glans och istället ger ett torrt och skadat intryck.

På Hairtalk garanterar vi att alla våra remy-hår håller hög kvalitet.

Hairtalks Remy hair extensions

För oss är det viktigt att våra hårförlängningar är tillverkade av hår av högsta kvalitet. Bland våra produkter hittar du därför remy hair extensions i olika modeller och utföranden för olika behov.