Hairtalk Silverline

Grått löshår för medvetna kvinnor

Vi har tagit fram Hairtalk Silverline – ett grått löshår/extensions för medvetna kvinnor – för att vi älskar när kvinnor behåller det gråa som i sin tur visar en så tydlig power och en otrolig kvinnlighet. För att alla ska förstå hur fantastiskt vackert det är vill vi hjälpa till på traven genom att förenkla styling av frisyren och just därför har vi tagit fram denna serie.

I samma skede som man börjar få mer och mer gråa hårstrån kan man samtidigt uppleva att det kan bli tunnare på vissa områden. Detta ger en möjlighet att skapa fyllighet och struktur, om man känner att man av samma anledning som alla andra hårfärger, kunna förtjocka sitt hår. Med detta sagt vill vi verkligen att fler ska förstå att man inte att man ska färga bort sina vackra gråa strån, om vi får bestämma så ska du bli vän med dina gråa hårstrån och förstärka dem!

Grått löshår som efterliknar den vackra grå hårkvaliteten

För att skapa den struktur som grått hår har så har vi skapat ett grått löshår som är tillverkat av en mix på 60% äkta remy hår och 40% syntetiskt hår. Värmeverktyg upp 160 grader går bra att styla med. Håret kommer i 6 olika grå nyanser i 25cm PRO fästen för absolut bästa och naturliga resultat möjligast.

Boka en digital konsultation med oss eller besök din närmaste Hairtalk-stylist för att lyfta dina vackra gråa toner till en ny och fylligare nivå med grått löshår från Hairtalk!