Hairtalk Silverline

Hairtalk Silverline 

Vi har tagit fram Hairtalk Silverline för att vi älskar när kvinnor behåller det gråa som i sin tur visar en så tydlig power och en otrolig kvinnlighet. För att alla ska förstå hur fantastiskt vackert det är vill vi hjälpa på traven genom att förenkla styling av frisyren och just därför har vi tagit fram denna serie.

I samma skede som man börjar få mer och mer gråa hårstrån kan man samtidigt uppleva att det kan bli tunnare på vissa områden. Detta ger en möjlighet att skapa fyllighet och struktur, om man känner att man av samma anledning som alla andra hårfäger, kunna förtjocka sitt hår. Med detta sagt vill vi verkligen att fler ska förstå att man inte att man ska färga bort sina vackra gråa strån, om vi får bestämma så ska du bli vän med dina gråa hårstrån och förstärka dem!

För att skapa den struktur som grått hår har så är håret gjort av en mix på 60% äkta remy hår och 40% syntet hår. Värmeverktyg upp 160 grader går bra att styla med. Håret kommer i 6 olika grå nyanser i 25cm PRO fästen för absolut bästa och naturliga resultat möjligast