Weaving hårförlängning med Hairtalk Wefts

Weaving är hårförlängning som sys fast i håret. Med Hairtalk Wefts har vi utvecklat en ny och mer skonsam variant av Weaving-metoden. Tack vare Instant Beaded Row™, en innovativ tråd försedd med färdigsydda microringar, går det att snabbt och smidigt få ett hår med ökad längd och volym. Hairtalk Wefts möjliggör också för en mer skonsam metod av Weaving för hårförlängning.

En weaving hårförlängning med Hairtalk Wefts passar kvinnor med normalt till tjockt hår och är den perfekta metoden för den aktiva kvinnan. Hairtalk Wefts är speciellt utvecklade för att ge ett hår mycket volym och längd.

Varför Hairtalk Wefts hair extensions? 

  • Passar dig med normalt till tjockt hår.
  • Perfekt val för dig med aktiv livsstil.
  • För dig som önskar mycket hår.
  • Lättare skötsel.

  

weaving med Hairtalk Weft

 

Instant Beaded Row™ – patent pending

Innovationen bakom Hairtalk Wefts är Instant Beaded Row™ – patent pending. Denna tråd med försydda silikonbaserade microringar är färdig att fästas i håret och därefter sys önskade Wefts in snabbt och smidigt.

Varför Instant Beaded Row™?

  • Tidseffektivt
  • Möjliggör en skonsammare variant av Weaving-metoden eftersom avståndet blir perfekt mellan de silikonbaserade microringarna och belastningen på håret jämnare.

Hairtalk Wefts hair extensions i olika varianter

Våra Hairtalk Wefts är hair extensions som finns i olika varianter – designade för att kombinera funktion och bekvämlighet med ett diskret fäste och hög kvalitet. Våra Wefts finns i två olika varianter; Single Hand Tied Wefts, samt Single Machine Wefts. 

Både Single Hand Tied Wefts och Single Machine Wefts består av 100% äkta Remy-hår och finns i 25 noga utvalda färger i naturals, balayage samt root colors.

Instant beaded row weaving hairtalk wefts

Single Hand Tied Wefts

Hairtalk Single Hand Tied Wefts är innovativt designade och därmed förklippta för den ultimata friheten att skräddarsy din look. Single Hand Tied Wefts gör det möjligt att på ett enkelt och kreativt sätt blanda många olika färger för att uppnå ett naturligt resultat.

Bredd: 28 cm och 14 cm

Längd: 45 och 55

Weaving med Hairtalk weft

Single Machine Wefts

Hairtalk Single Machine Wefts erbjuder en mjukare och mer bekväm Weft än marknadens standard utan att kompromissa med varken kvalitet eller fyllighet. Single Machine Wefts ger mer volym än Single Hand Tied Wefts på grund av sitt tjockare fäste.

Bredd: 76-89 cm

Längd: 45 cm och 55 cm

Bli certifierad Hairtalk Wefts Stylist

Kunskap är nyckeln till ett perfekt resultat och därför är utbildning obligatorisk för att bli Hairtalk Wefts Stylist. Under utbildningen får du lära dig allt om Wefts, både teoretiskt och praktiskt.

Hairtalk Wefts står för 30% av försäljningen på den amerikanska marknaden - se till att följa trenden och bli bland de första frisörerna i Sverige att kunna utföra Hairtalk Wefts på din salong.

Nu finns första omgången av Wefts-utbildning i Stockholm, Malmö, Göteborg och Luleå samt digitalt med begränsat antal platser. Se till att boka din plats redan idag!

BOKA KURS HÄR OM DU REDAN ÄR HAIRTALK STYLIST IDAG