Keratin hårförlängning by Hairtalk

Keratin extensions

Keratin Extensions by Hairtalk är lösningen för dig som önskar en skonsam hårförlängning för mer volym, längd eller färgförändringar. Med keratin-extensions från Hairtalk kan du få det hår du alltid har drömt om!

Utöver våra patenterade tejpförlängningar kan vi på Hairtalk nu också erbjuda keratin-hårförlängning. Fästena är extremt matta och mjuka och blir osynliga i ditt eget hår. Hairtalks keratinfästen kännetecknas också av högkvalitativt Remy hår som ger ett naturligt resultat samt en naturlig känsla.

Hur funkar en hårförlängning med keratin?

Hairtalks keratinfästen består av keratin vars uppsättning liknar det som finns naturligt i ditt eget hår. Detta säkerställer att du får en skonsam isättning som inte sliter på ditt eget hår. Hårförlängning med keratin fästs genom att man smälter keratinet med värme och sedan fäster det tillsammans med ditt eget hår. Resultatet blir vackra och naturliga förlängningar, förtjockningar eller färgförändringar.

Fördelar med keratin-hårförlängning

Att välja keratin-hårförlängning har många fördelar. När du väljer Hairtalks keratin får du en förlängning som ger dig följande:

  • Ger längd, volym och färgeffekter
  • Luftigt och lättskött resultat
  • Fästena syns inte när du sätter upp håret i olika frisyrer
  • Resultatet håller i cirka 3-6 månader utan att du behöver sätta om det

Hairtalks Keratin

Hairtalks keratin kommer i 3 olika längder; 25 cm, 40 cm och 55 cm, och finns i 30 olika färger. Om du vill göra en full förlängning används ca 4-6 paket hår beroende på vilket utgångsläge du har samt vilket resultat du vill åt. Med endast 1-3 paket keratin kan du få en förtjockning, eller varför inte en färgförändring!

Alla frisörer som jobbar med Hairtalk har genomgått en utbildning och blivit certifierade i att använda våra produkter, vilket gör att du alltid kan känna dig trygg när du gör en hårförlängning hos en Hairtalk-stylist.

Gör en digital konsultation

För att få reda på hur många paket du behöver, samt en prisuppskattning kan du göra en kostnadsfri digital konsultation eller konsultera direkt med din Hairtalk-stylist. Möjligheterna är oändliga. Välkommen till Hairtalk!

 

Vanliga frågor om keratin-extensions

Många har frågor om våra hårförlängningar, och så även för våra keratin-extensions. Här besvarar vi de vanligast förekommande frågorna.

Vad är keratin?

Keratin är ett protein som finns naturligt i håret, men också i naglarna. Keratinet stärker håret och håller det friskt och elastiskt. Våra keratin-extensions är tillverkade av äkta Remy-hår, vilket ger dig ett så naturligt resultat som det är möjligt.

Hur länge håller keratin-hårförlängning?

En hårförlängning med Hairtalks keratin-extensions håller i tre till sex månader, och behöver inte sättas om lika ofta som vårt weaving- eller tejphår.

Är det så att keratin-extensions sliter på håret?

Hairtalks keratin-extensions har mjuka och matta fästen som garanterar en skonsam isättning i ditt eget hår.

Ska jag välja tejp eller keratin-extension?

En av de stora fördelarna med att använda keratin-extensions är att det resulterar i ett luftigt och naturligt utseende som gör det lätt att styla håret precis som du vill ha det. Det är viktigt att tänka på att om du använder värmeverktyg för att styla ditt hår, bör du vara försiktig och undvika att applicera värmen för nära fästena på grund av risken att smälta keratinet. Keratin-extensions passar de flesta hårtyper med undantag för krulligt afrohår. Om du har tunt hår så kan tejp-extensions vara den bästa lösningen för dig. Dessa extensions har tunna och platta fästen som är utformade för att inte synas så mycket som möjligt och ge en naturlig look.