Skonsam hårförlängning

Skonsam hårförlängning

Drömmer du om ett längre och/eller fylligare hår med en skonsam hårförlängning som inte sliter? Det finns en del metoder som ditt eget hår tar skada av och den bästa hårförlängningen är därför givetvis en metod som inte sliter på håret. Här guidar vi dig igenom olika metoder för hårförlängning; skonsammaste metoden och hur du hittar en frisör som utför skonsam hårförlängning nära dig.

Bästa hårförlängningen

Så, du har bestämt dig för att göra en hårförlängning? Vilken metod är bäst, undrar du. Den bästa hårförlängningen utförs med metoder som inte utsätter ditt hår för kemikalier. Med dessa metoder får du längre hår på ett naturligt sätt, och dessutom med naturliga produkter.

Tejpmetoden

Med tejpmetoden använder man sig av tejp-extensions, vilket är en skonsam hårförlängning som skyddar ditt eget hår från yttre påfrestningar och slitage. Tejpmetoden har den fördelen att den är skonsam för ditt hår och hårfästet, och inte heller sliter på det. När ditt egna hår växer ut, kan du enkelt besöka din frisör för att byta ut tejpen och flytta upp fästet på nytt. Detta gör att metoden är mer hållbar och skonsam för miljön, eftersom den kan användas flera gånger om. Tejpmetoden passar bra för dig som är eller börjar bli tunnhårig och som vill ha en skonsam hårförlängning som inte sliter på det redan befintliga håret.

Hairband-metoden

Hairband-metoden är den absolut snabbaste metoden för en skonsam hårförlängning och som inte heller kräver att du besöker en frisör. Med Hairband är det enkelt att både fästa och ta ut håret på egen hand – en bra metod för dig som vill förlänga eller fylla ut håret inför en middag, fest eller annan tillställning då du vill ha extra förtjockning eller längd i håret. Hårdelen har en elastisk yta och en medföljande lina som går att justera för att passa alla huvudstorlekar.


Weaving-metoden Wefts

Weaving-metoden innebär att hårförlängningarna sys in i ens naturliga hår. Metoden passar framför allt för dig med en aktiv livsstil och som önskar ett lättskött resultat med mycket volym. Hairtalk Wefts tar ger dig en weaving-hårförlängning på en helt ny nivå med Instant Beaded RowTM – en tråd med försydda silikonbaserade microringar. Dessa fästs snabbt och smidigt i håret, och tack vare avståndet mellan ringarna skapas en jämnare belastning på håret som är mer skonsam än traditionella weaving-metoder.

Förläng livstiden

För att få ut det mesta av ditt långa fylliga hår är det viktigt att ta hand om det. Våra Hairtalk-produkter är särskilt framtagna för att vara skonsamma mot ditt hår och förlänga livstiden på dina hair extensions. Läs på om skötselråd för extensions för att få längder som håller länge!

Skonsam hårförlängning nära dig

Var kan du göra en skonsam hårförlängning med våra produkter? Alla frisörer som arbetar med våra hårdelar är utbildade i hur de ska användas och fästas. Hitta din närmsta frisör för ett långt och hållbart hår.