Vad kostar Hairtalk Extensions?

Vad kostar Hairtalk Extensions?

Hur mycket hår behöver jag och vad kostar Hairtalk extensions? Det finns oändliga möjligheter med Hairtalk och sättet som våra hårförlängningar kan bäras på. Beroende på vilken typ av förändring du vill göra kan priset variera.

Vad kostar Hairtalk?

Önskar du en kaxig page eller ett långt romantiskt svall? Oavsett ditt utgångsläge och vilket hår du drömmer om, har vi håret för dig! Här guidas du igenom olika förändringar du kan göra med Hairtalk extensions och vad det kostar. Vi har olika fästen i olika prisklasser. Boka en konsultation med din Hairtalk-stylist för att bestämma vilka extensions som passar dig bäst.

Fyllig page – en prisvärd hårförlängning

Har du tunnare hår till axlarna och önskar fylla ut det? Vi har extensions för tunt hår som ger dig en statement-frisyr i form av en fyllig och kaxig page. Det räcker oftast med endast två paket av våra extensions för att nå det önskade resultatet om en frisyr som tar för sig.

Rek. pris fr. 2 920 kr

För en fyllig page rekommenderas du att använda två paket med våra 25 cm extensions. Observera att det ibland inte behövs två paket – det kan räcka med några enstaka slingor!

2 paket 25 cm med litet produktpaket från 3010:-

4 paket 25 cm med stort produktpaket från 5285:-

Tjockt och lyxigt svall med flera paket

Drömmer du om ett långt, lyxigt och romantiskt svall? Med våra längsta extensions kan du enkelt uppnå denna effekt. Du rekommenderas använda fyra paket för att få den härliga frisyr som du alltid har drömt om.

Rek. pris fr. 5 145 kr

Beroende på vilken effekt du vill uppnå kan du välja att sätta i två eller fyra paket av våra 55 cm extensions.

2 paket 55 cm med litet produktpaketet från 5145:-

4 paket 55 cm med stort produktpaket från 9700;-

Färgeffekter med enstaka slingor

Vill du endast ljusa upp ditt hår eller skapa en härlig färgeffekt? Ibland finns det stora i det enkla. Med endast fyra slingor kan du göra en enkel, men effektfull förändring för en liten kostnad.

Rek. pris fr. 1 405 kr

Välj själv hur du vill förändra ditt hår med våra slingor.

4 slingor à 40 cm: 1 405 kr

Hårförlängning - pris

25 cm

2 paket med litet produktpaket : fr. 3 010 kr

4 paket med stort produktpaket fr. 5 285 kr

40 cm

2 paket med litet produktpaket: fr. 3 895 kr

4 paket med stort produktpaket: fr. 7 095 kr

55 cm

2 paket med litet produktpaket: fr. 5 145 kr

4 paket med stort produktpaket: fr. 9 700 kr

Observera att priset kan variera beroende på vilket typ av fäste du väljer.

Få inspiration och råd

Följ oss på Instagram för att få inspiration till hur du kan förändra ditt hår med våra hair extensions. Du kan också välja att boka en digital konsultation så hjälper vi dig att besluta vilken typ av förlängning som passar dig bäst.