Extensions för tunt hår

Extensions för tunt hår 

Upplever du att du börjar bli tunnhårig? Vi lever idag under mer stress och press än någonsin och som ett resultat av detta kan man tappa hår – det är inte ovanligt att få tunt hår vid tinningarna som kvinna. Med Hairtalks extensions för tunt hår behöver du inte känna någon oro över att du börjar bli tunnhårig. Med hjälp av Hairtalk är tunt hår nämligen ett minne blott och du får chansen att ge ditt eget hår precis den kärlek som det behöver – och förtjänar!

Fördelar med hårförlängning på tunt hår

Att sätta hårförlängning på tunt hår kan kännas som en risk och en del kan vara rädda för att de ska få tunt hår efter extensions. Med Hairtalk behöver du inte känna denna rädsla eftersom Hairtalk inte sliter på håret. Vi listar några av fördelarna med att använda vår hårförlängning på tunt hår.

  • Hairtalks sortiment går att fästa både på skadat och tunt hår
  • För att våra produkter ska kunna fästa behöver ditt eget hår vara minst 3 cm långt
  • Du behöver inte styla håret lika ofta eftersom styling på extensions håller längre än på ditt eget hår
  • Ditt eget hår får en chans att vila och återhämta sig

Tunt hår? Tips på produkter för dig

Om du upplever att du har tunt hår har vi flera produkter som skulle kunna passa dig. Läs mer om några av våra populära hårdelar för tunt hår.

Tunt hår vid tinningarna - Kvinna

I övergångsåldern är det vanligt att kvinnor börja märka av håravfall och det är inte ovanligt att upptäcka tunt hår vid tinningarna som kvinna. För dig som upplever att detta påverkar dig finns vår clip-on-lugg Top of The Head som du enkelt fäster med hjälp av fyra clips. I vår webbshop kan du köpa Top of The Head som finns i flera olika färger och nyanser för att passa alla.

Hårförlängning - Tunt hår

På Hairtalk erbjuder vi produkter som är särskilt utformade för dig som har kala fläckar i hårbotten. Kala fläckar kan uppstå av till exempel alopecia, genetiskt håravfall eller vid cellgiftsbehandling. Vår Hairwear finns i fyra olika storlekar och går att kombinera med vårt tejp-löshår Hairtalk PRO hos din närmsta certifierade Hairtalk-stylist. Det går att specialbeställa dessa hårdelar så att de smälter samman med din naturliga hårfärg.

Ta hand om ditt hår

För att ge din förlängning bästa möjliga resultat och hållbarhet bör du använda dig av Hairtalk-produkter och följa våra skötselråd för extensions. Undvik att utsätta håret för onödigt slitage och kontakta din närmsta Hairtalk-stylist för frågor om du känner dig osäker. Alla har möjligheten till att få sitt drömhår – oavsett utgångsläge!