Hairtalk i uppsatt hår

Hairtalk i uppsatt hår

Om du gillar att ha ditt hår ur ansiktet och uppsatt i en snygg frisyr, då kan vi på Hairtalk hjälpa dig att uppnå just det. Vi förstår vikten av att ha en praktisk och bekväm frisyr som också ser bra ut, och det är där våra patenterade tape in extensions kommer in i bilden. Att ha Hairtalk i uppsatt hår är inga problem!

Våra extensions är speciellt utformade för att ge dig extra volym och fyllighet, vilket är perfekt för att skapa en pampig hästsvans eller en sofistikerad knut. Med Hairtalks extensions kan du enkelt och snabbt skapa den frisyr du vill ha, utan att behöva bekymra dig om att ditt hår inte räcker till. De sitter stadigt på plats, vilket gör dem till ett praktiskt val för alla som vill ha en snygg och hållbar frisyr.

Hairtalk i uppsatt hår – steg för steg

Så här gör du för att få en snygg frisyr med Hairtalk i uppsatt hår – steg för steg.

  1. Berätta för din frisör vid isättning hur du brukar ha ditt hår. Frisören kan anpassa fästena om du brukar ha uppsatt hår och på så sätt ge dig de bästa förutsättningarna för ett snyggt resultat med Hairtalk i uppsatt hår.

  2. Borsta igenom håret samt spraya med Hairtalks Conditioner för en extra fuktboost och antistatisk effekt.

  3. Luta huvudet bakåt och dra försiktigt dina fingrar genom håret så att fästena vänds uppåt. Var försiktig så att du inte skadar fästena.

  4. Håll upp håret och använd en löshårsborste eller en utredningsborste för dölja fästena med ditt eget hår. Var försiktig när du kammar över ditt eget hår och låt håret täcka så mycket av fästena som möjligt. Trä sedan på en hårsnodd.

  5. Avsluta med Treatment fluid i topparna på hästsvansen för en extra glansig finish.

Patenterad teknik döljer fästena

Tack vare vår patenterade teknik syns fästena väldigt lite när du har Hairtalk i uppsatt hår. Hårstråna går hela vägen ut över tejpen som fästs på två sidor av ditt eget hår. Fästena är tunna, nästintill osynliga, och smälter snygg in i håret. Oavsett om du ska sätta upp håret i en pampig bröllopsfrisyr eller en praktisk tofs att ha på gymmet behöver du inte oroa dig över att några fästen ska synas.

Så här kan Hairtalk i uppsatt hår se ut. Bilder: @bycatzyofsweden_madicken / Instagram

Hairtalk i uppsatt hår

Hairtalk uppsatt hår