Vi söker Education Coordinator/Extensionstekniker/frisör

 Korta fakta om jobbet

Omfattning: Heltid

Varaktighet: Tillsvidare

Anställningsform: Tillsvidare- eller tidsbegränsad anställning

Om jobbet

The Place to B är ett tillväxtbolag fyllt av ambition och passion. Vi är experter på extensions och du kanske bäst känner till Hairtalk som är ett av de varumärken som ingår i vår produktportfölj.

Vi växer för fullt och letar nu efter flera eldsjälar vill växa och ta nästa steg i karriären tillsammans med oss! Vi är baserade i Stockholm och Västerås men finns runt om i hela Sverige. Du kommer utgå från vårt kontor i Stockholm där vi ser att du jobbat på plats.

Vi letar efter dig som är utbildad frisör och brinner för att dela med dig av din kunskap! Som person ser vi att du är positiv, målinriktad och driven. Du älskar att prata för både små och stora grupper. Du är självgående och trivs med att ha ett stort eget ansvar. Du är bra på att kommunicera och duktig på att skapa relationer. Du är också lösningsorienterad, intiativtagande, anpassnings och omställningbar och en sann team player!

Har du ett brinnande intresse för hår, utbildning, service och vill jobba med extensions i absolut världsklass? Är du en stjärna inom personlig service och vill jobba med marknadsledande produkter, bygga långvariga kundrelationer och kämpa mot mål med ett peppat team? Vi söker nu en grym extensionstekniker till vårt team.

Tjänsten innebär heltid och arbetsplatsen är baserad i Stockholm. Det ingår även del resor runt om i övriga landet, uppskattningsvis men inte begränsat till 5 resdagar per månad. I tjänsten kommer du att:

Arbeta mot våra befintliga och nya kunder.

Hålla i utbildningar i The Place to B's Showroom och ute hos kunder.

Hålla utbildning i Extensions och även utbilda i nya produktlanseringar.

Hantera inkommande reklamationer

Vara kontaktperson för alla kunder som ska gå utbildning samt hjälpa till att svara på tekniska frågor

Delta i olika event med vårt fantastiska team.

Besvara digitala konsultationer.

Arbeta mot KPI'er

Självklart vara delaktig i att ta idéer till verklighet.

Hos oss är det högt i tak. Vi är prestigelöst men professionellt drivet team som alltid har nära till skratt. Vi ser fram emot att komplettera vårt härliga team med en ny kompetent kollega!

Vi jobbar i väl utvecklade interna datasystem som du blir utbildad i.

Vi ser fram emot att ta emot din ansökan.

Skicka din ansökan till caroline@theplacetob.se

www.theplacetob.se

Kvalifikationer

Arbetslivserfarenhet

Krav

Frisör - 5 års erfarenhet eller mer

Språk

Krav

-Svenska

-Engelska

Körkort

Krav

-B

Om anställningen

Lön

Lönetyp: Fast och rörlig lön