Tröttnat på din korta frisyr?

Hårförlängning - kort hår

Hårförlängning på kort hår - före och efter

 

Tröttnat på din korta frisyr? Sätt i extensions på kort hår!

Alla vill vi ibland ha en förändring. Den svåraste frisyren att förändra är den när man har klippt håret väldigt kort. I väntan på att håret ska växa ut behöver man gå igenom en tråkig ”mellanperiod”, men genom att sätta extensions på kort hår kan man slippa den perioden och istället känna sig fin i håret under hela den perioden.

Här får du följa Brittas förvandling med hårförlängning på kort hår för en önskad längre frisyr. Det finns även en artikel för dig som vill se ytterligare förvandlingar med bilder på hårförlängning före och efter. Hairtalk är skonsamt och funkar för hår av olika längder och tjocklek – resultatet kan bli en längre och fylligare frisyr anpassat efter ditt önskemål.

Börja din förlängning på kort hår med en grundlig konsultation

Britta är osäker på om hon känner sig redo för att göra en hårförlängning på kort hår för att få en längre frisyr. Vi börjar därför med att sätta i vanliga hair extensions för att få till en snygg och kort frisyr. För att få fram snygga och ljusa färger, använder vi oss av vår Silver Line-kollektion och för att göra det enkelt med styling, fäster vi minifästen framtill.

När man har så pass kort hår som Britta har bör man tänka på att man får flytta upp sina fästen lite oftare till en början. Vi rekommenderar att Britta går och flyttar upp sina fästen var fjärde vecka, till dess att det har växt ut lite längre än sina nu, fyra centimeter.

Hårförlängning på väldigt kort hår - hur går jag tillväga för att prova Hairtalk?

Om du vill använda Hairtalks produkter för att göra en hårförlängning på väldigt kort hår ska du börja med att hitta din närmsta salong med certifierade Hairtalk extensions-frisör. Träffa frisören för en konsultation där ni diskuterar vilken lösning som passar dig bäst. Du kan vara säker på att få en bra lösning då varje Hairtalk Hair Extension stylist har genomgått en grundlig utbildning. Under vår hårförlängning-utbildning har de fått behörighet att jobba med alla våra hårdelar samt Colour Plus för att kunna skräddarsy färger – endast de frisörer som har slutfört utbildningen får lov att jobba med våra produkter. Salonger som har denna utbildning har en A-markering.

 

Hur mycket kommer det att kosta och hur länge kan jag använda håret?

Det är först efter att du har varit på konsultation hos din frisör som du kan få en rättvis prisbild. Priset bestäms av förlängningarnas fästen, längd och mängden hår som just du behöver. Det beror också på vilken stil du vill ha på din nya look; om du vill förlänga, förtjocka, fylla ut, förändra färg … Listan kan göras lång och det finns många olika varianter. Din frisör kommer att hjälpa dig att ta reda på vad som är rätt för dig.

Tips! Ta med en inspirationsbild och visa för din frisör!

 

Hur mycket kostar Brittas Hairtalk?

På Britta använde vi två paket PRO-fästen i 25 cm från vår nya Silver Line-kollektion samt 5 stycken MINI-fästen.

Vårt rekommenderade pris: 3 725 kronor*

* I Priset ingår ett stort produktpaket till ett värde av 1 898 kronor. Paketet inkluderar schampo, balsam, inpackning, conditioner spray, detangler spray, olja och borste.

Vem kan utföra Hairtalk?

Hairtalk utförs endast av utbildade frisörer som har gått vår utbildning.

Hur många gånger kan jag använda Hairtalk?

Du erhåller 21 veckors garanti på ditt Hairtalk-hår. Hur många gånger du kan sätta om ditt hår beror på hur väl du sköter det.

Hur ofta bör jag flytta upp mina Hairtalk?

Du flyttar upp ditt hår med mellan 6-8 veckors mellanrum hos din frisör.

Har jag någon garanti?

När du använder Hairtalks produktserie så erhåller du 21 veckors garanti på ditt hår.

Var kan jag se fler förvandlingar? 

På vår Instagram-sida, @hairtalkextensions, lägger vi dagligen upp nya bilder. Där kan du hitta mycket inspiration på alla typer av förvandlingar.