Let us introduce: BHBD x Hairtalk

Visste du att 4 ton extensions slängs i Sverige varje år?

Som ni förstår, efter att ha hört dessa siffror, ser vi en möjlighet till en förändring. Tänk om vi tog det användbara håret och gjorde det till nya peruker? Tänk om vi kunde hjälpa barn och kvinnor som inte har råd att köpa en egen peruk, att äntligen få chansen att köpa en peruk för ett mycket lägre pris? Här ser vi en stor möjlighet i ett samarbete tillsammans med BHBD.

 

Låt oss berätta hur detta fungerar.

När en kund bestämmer sig för att ta ut sina extensions beror det extremt sällan på att själva håret är dåligt. Det beror oftast på att fästet blivit dåligt, att kunden vill skaffa längre hår eller göra en färgförändring. Här kan vi använda just det håret och skapa barnperuker och kortare damperuker.

Hur kommer vi göra detta?
Alla Hairtalk salonger kan enkelt beställa 100% klimatneutrala e-handelspåsar från Hairtalk kostnadsfritt. Sedan behöver ni bara borsta, fläta och lägga håret på brevlådan. Vi betalar för portot. Påsarna beställs enkelt via Hairtalks kundtjänst kundtjanst@theplacetob.se

Använd hashtaggen #recyclerepurpose, så kommer vi att dela på våra sociala medier att du är med oss ​​på denna resa för en mer hållbar värld.

Hjälp oss att hjälpa andra. När du väljer att skicka tillbaka hår kommer det att hjälpa barn och kvinnor som inte har råd med en peruk att äntligen kunna köpa en.

Q & A Recycle, Repurpose.

Hur gör man?
    Se till att kunden har tvättat hår, ta ut håret, borsta igenom det för att sedan fläta ihop. Placera flätan sedan i din 100% klimatneutrala e-handelspåse. Skicka sedan enkelt påsen med posten, vi betalar portot.
Tagga @bhbd @hairtalkextensions och #recyclerepurpose då delar vi ert engagemang i våra kanaler!
 
Hur får jag tag i Recycle Repurpose E-handelspåsarna?
 Du ringer precis som vanligt till tjejerna på Hairtalk kundtjänst och beställer Recycle Repurpose påsar.
 
Vad kostar påsarna?
 Det kostar dig ingenting.
 
Vart ska jag lämna påsen när den är full?
Lägg enkelt ned påsen i en vanlig postlåda!
 
Ska jag skriva någon adress och hur många frimärken?
 Inget av ovanstående behövs. Vi har redan printat all information som behövs + redan betalt portot. Bara att fylla med hår och sedan lägga på postlådan.
 
Får man blanda olika hår?
 Ja, du kan blanda färger och längder från olika kunder. Fabriken väljer noggrant ut hår som går att använda till perukerna på plats.
Vilka är BHBD?
BHBD tillverkar naturliga peruker av äkta hår. För alla som lider av håravfall eller för dem som vill byta frisyr utan att göra något med sitt eget hår
Upptäck BHBDs Peruker och tillbehör på deras hemsida. 
Är det hår som går BHBDs vanliga peruker?
 Nej, detta kommer bli en helt egen kollektion! 

Med kärlek, 
Hairtalk & BHBD