Hur löser vi era behov?

Världen har förändrats och så har även vi. Man handlar inte på samma sätt som förut.Vi har därför gjort det enkelt för dig genom att öppna en webbshop där du kan beställa hem våra produkter som du behöver till ditt hår, så att du enkelt kan fortsätta ha ditt vackra fylliga och lyxiga Hairtalk!
 
Allt ska vara enkelt som möjligt när det kommer till att ha vårat hår och vi vill göra allt för att underlätta för dig. Vi har även lanserat färdiga paket för att enkelt och hitta rätt för dina behov. Välj och vraka bland våra storsäljare!
Hero Duo 399kr
Shampoo + Balsam
Fyll på med ditt favorit Shampoo och Balsam för dina extensions. Vårt shampoo gör att dina fästen håller omsättning efter omsättning och har en självrenande effekt som måste upplevas! Leave in balsamet är en av hemligheten till att få det perfekta Hairtalk håret, det lämnar en skyddande hinna och boostar ditt hår med de det behöver allra mest – fukt!
 
Perfect Silver 399kr
Shampoo + Shampoo +
Bevara de kalla pigmenten i håret med Shampoo + som du bör kombinera med Hairtalk Shampoo då du inte behöver använda silvershampoot vid varje tvätt. Börja med att använda Shampoo + varannan gång för att sedan endast använda det så ofta du känner att du behöver få lite extra kalla pigment i ditt hår.
The Blonde Rescue 749kr
Blond Balsam + Repair Creme + Balsam
Ljusa hår har en tendens till att dra åt sig föroreningar och andra produkter som kan missfärga håret. Då passar det perfekt att vid var tredje tvätt använda sig utan Blond Balsam som gör att din färg håller sig klar och fin. Efter att du rensat upp din färg så behöver dina längder den ultimata fuktboosten som Repair Cream och Balsam är för ditt hår!
Hairtalk Hydration 499 kr
Repair Creme + Balsam
Att ge håret extra mycket fukt är så viktigt för att du ska få ett riktigt fint och friskt hår som håller länge. Använd Repair Creme regelbundet och avsluta alltid med leave in Balsam för bäst resultat
High Roller Kit 649kr
Repair Creme + Treatment Fluid
Pampigare kur för dina extensions får du leta efter! Repair Creme är verkligen nyckeln till ett återfuktat och friskt hår. Och vår olja är den ultimata produkten för att ditt hår ska hålla sig glansigt och följsamt
The Super Duo 549kr
Conditioner + Treatment Fluid
Vår balsamspray är din ultimata fuktboost med värmeskydd och oljan din go to produkt när du vill ha glans! Dessa två produkter är ett måste för dig med ett långt svall.
Shine Kit 599kr
Borste + Treatment Fluid
Att använda rätt borste till dina extensions är så viktigt för att behålla kvalitén. Att borsta håret med några droppar olja är ren och skär lyx för ditt hår!

 

 

Hoppas du blev glad av våra nya paket och att du hittade något som föll dig i smaken, eller hittade du kanske tillochmed en födelsedagspresent till din tjejkompis, syster, bästis eller svägerska?
Vem det än passar så hoppas vi att du är lika nöjd som oss.
Ta hand om varandra!