Vill du jobba med oss? Vi söker nu en utbildningsansvarig!

Utbildningsansvarig

Anställning:
Heltid

Plats:
Stockholm (Resa vid behov)

Lön
Fast och rörlig lön

Utbildning:
Utbildad frisör 

Tillträde:
September 2020

Hairtalk Sverige är ett ungt tillväxtbolag fyllt av ambition och passion.
Vi växer för fullt och letar nu efter flera eldsjälar vill växa och ta nästa steg i karriären tillsammans med oss! Vi är baserade i Västerås och Stockholm men finns runt om i hela Sverige.

Vi letar efter dig som är utbildad frisör och brinner för att dela med dig av din kunskap! Som person ser vi att du är positiv, målinriktad och driven. Du älskar att prata för både små och stora grupper. Du är självgående och trivs med att ha ett stort eget ansvar. Du är bra på att kommunicera och duktig på att skapa relationer. Du är också lösningsorienterad och en sann team player!

Har du ett brinnande intresse för hår, utbildning och service och vill jobba med extensions i absolut världsklass? Är du en stjärna inom personlig service och vill jobba med en marknadsledande produkt, bygga långvariga kundrelationer och kämpa mot mål med ett peppat team? Vi söker nu en grym utbildningsansvarig till vårt team. Tjänsten innebär heltid och arbetsplatsen är baserad i Stockholm. Men även en del resor runt om i övriga landet vid behov. I tjänsten kommer du att:

- Arbeta mot våra befintliga och nya kunder.

- Hålla i utbildningar i Hairtalks Showroom och ute hos kunder.
- Hålla utbildning i Extensions och även utbilda i nya produktlanseringar.
- Vara kontaktperson för alla kunder som ska gå en utbildning.
- Delta i olika event med vårat fantastiska team.
- Besvara digitala konsultationer.
- Arbeta mot budget.
- Självklart vara delaktig i att ta ideer till verklighet. Hos oss är det högt i tak. Vi är prestigelöst men professionellt drivet team som alltid har nära till skratt. Vi ser fram emot att komplettera vårt härliga team med en ny kompetent kollega!

Vi jobbar i väl utvecklade interna datasystem som du blir utbildad i.

 

Vi ser fram emot att ta emot din ansökan. Ansök genom att skicka in ditt CV till jobb@hairtalk.se