Vill du jobba med oss? Vi söker nu en innesäljare på deltid!

Innesäljare

Anställning:
Deltid 40%

Plats:
Västerås

Lön
Fast och rörlig lön

Utbildning:
Vi ser gärna att du har erfarenhet inom kundrelationer via telefon. 

Tillträde:
September 2020

Hairtalk Sverige är ett ungt tillväxtbolag fyllt av ambition och passion.
Vi växer för fullt och letar nu efter flera eldsjälar vill växa och ta nästa steg i karriären tillsammans med oss! Vi är baserade i Västerås och Stockholm men finns runt om i hela Sverige.

Vi letar efter dig som älskar kundrelationer och är van vid att prata i telefon. Som person ser vi att du är positiv, strukturerad och driven. Du är självgående och trivs med att ha ett stort eget ansvar. Du är bra på att kommunicera och duktig på att skapa relationer. Du är också lösningsorienterad och en sann team player!

Har du ett brinnande intresse för service och vill jobba med extensions i absolut världsklass? Är du en stjärna inom personlig service och vill jobba med en marknadsledande produkt, bygga långvariga kundrelationer och kämpa mot mål med ett peppat team? Vi söker nu en grym innesäljare till vårt team. Tjänsten innebär deltid på 40% och arbetsplatsen är baserad i Västerås. I tjänsten kommer du att:
- Arbeta mot våra befintliga och nya kunder.
- Ha kundkontakt via telefon.
- Arbeta mot budget.

Hos oss är det högt i tak. Vi är prestigelöst men professionellt drivet team som alltid har nära till skratt. Vi ser fram emot att komplettera vårt härliga team med en ny kompetent kollega!

Vi jobbar i väl utvecklade interna datasystem som du blir utbildad i.

 

Vi ser fram emot att ta emot din ansökan. Ansök genom att skicka in ditt CV till jobb@hairtalk.se