Sommarkampanj

 

 

FÅ MED ETT HYDRATION-KIT FRÅN CLARINS! 

Vi har valt ut tre favoriter från underbara Clarins. Fuktgivande produkter som passar alla och är perfekt för sommaren!  

Moisture-Rich Body Lotion, Hand and Nail Treatment Cream, Foot Beauty Treatment Cream och en fin necessär i 100% naturliga fibrer.

 

https://hairtalk.se/collections/all/products/hairtalk-hydration

HAIRTALK HYDTRATION 

Repair Creme + Balsam

Att ge håret extra mycket fukt är så viktigt för att du ska få ett riktigt fint och friskt hår som håller länge. Använd Repair Creme regelbundet och avsluta alltid med leave in Balsam för bäst resultat.  

HIGH ROLLER KIT

Repair Creme + Treatment Fluid

Pampigare kur för dina extensions får du leta efter! Repair Creme är verkligen nyckeln till ett återfuktat och friskt hår. Och vår olja är den ultimata produkten för att ditt hår ska hålla sig glansigt och följsamt. 

 

SHINE KIT

Borste + Treatment Fluid

Att använda rätt borste till dina extensions är så viktigt för att behålla kvalitén. Att borsta håret med några droppar olja är ren och skär lyx för ditt hår!

THE BLONDE RESCUE

Blond Balsam + Repair Creme + Balsam

Ljusa hår har en tendens till att dra åt sig föroreningar och andra produkter som kan missfärga håret. Då passar det perfekt att vid var tredje tvätt använda sig utan Blond Balsam som gör att din färg håller sig klar och fin. Efter att du rensat upp din färg så behöver dina längder den ultimata fuktboosten som Repair Creme och Balsam är för ditt hår!

 

THE SUPER DUO

Conditioner + Treatment Fluid
Vår balsamspray är din ultimata fuktboost med värmeskydd och oljan din go to produkt när du vill ha glans! Dessa två produkter är ett måste för dig med ett långt svall.