Skonsam hårförtjockning med Hairtalk

Skonsam hårförtjockning med Hairtalk

Hairtalk ger dig möjligheten till en skonsam hårförtjockning som är snäll mot ditt eget hår och din hårbotten. Oavsett om du vill använda tejp eller Hairband kan du förvänta dig ett fylligt resultat av hög kvalitet. Ta reda på mer om hur vi kan erbjuda dig en skonsam hårförtjockning med Hairtalk!

Hårförtjockning för flera hårtyper

Hairtalk kan användas för hårförtjockning för flera hårtyper. Oavsett om du har kort, långt eller tunt hår kan Hairtalk ge din frisyr både volym och längd.

Tunt hår

Många med tunt hår vill ha ett tjockare och fylligare hår. Med Hairtalks hårförlängning på tunt hår kan du både förtjocka och förlänga. Resultatet blir en frisyr av hög kvalitet, som är enkelt att styla och sköta. Du behöver inte heller oroa dig över att det ska skada ditt eget hår – håret utsätts inte för slitage, utan du får en skonsam hårförtjockning som är snäll mot håret.

Kort hår

Även på kort hår går det att förtjocka håret för en fylligare frisyr. Med Hairtalks extensions kan du göra hårförlängning på kort hår, men också få en skonsam hårförtjockning. För dig som har både kort och tunt hår är det möjligt att få både längd och fyllighet.

Hårförtjockning: före & efter

Så här ser en hårförtjockning ut före & efter – med Hairtalks skonsamma extensions.

Vanliga frågor om hårförtjockning med Hairtalk

Få svar på de vanligaste frågorna om hårförtjockning med Hairtalk.

Hur många slingor behövs?

Antalet slingor som behövs beror på vilken tjocklek ditt hår har i dag, samt hur fylligt resultat du önskar. Diskutera med din Hairtalk-certifierade frisör hur många slingor som är aktuellt för att uppnå ditt önskade resultat.

Vad kostar det?

Priset bestäms utefter vilken längd du vill ha på slingorna, förlängningarnas fästen, om du också vill färgförändra, samt givetvis hur många slingor du vill ha. Besök din frisör för konsultation och en rättvis prisbild. Ett tips är att ta med en inspirationsbild för att hjälpa din frisör att förstå dina önskemål.

Funkar hårförtjockning med tejp?

Med Hairtalks tejp extensions (Hairtalk PRO) kan du få en skonsam hårförtjockning. Med tejp skyddas ditt eget hår och varken håret eller hårfästet utsätts för slitage. Hairtalk PRO är en lämplig produkt för dig som vill få ett tjockare hår med en skonsam metod.