Hairtalk Nyheter
×
HITTA SALONG
FÖR FRISÖR
OM HAIRTALK
SORTIMENT

Tappar du håret efter förlossningen? Ingen panik!

Publicerad i Reportage

av Rickard Salzmann

#tips , #hairtalk , #håravfall , #hairtalkextensions , #gravid , #håresättning | 0 kommentarer

Tappar du håret efter förlossningen? Ingen panik!

Att tappa håret efter förlossning, eller som många tror -  i samband med amning, är inget du behöver oroa dig för. Faktum är att innan du blev gravid så tappade du några strån hår varje dag. De fastnar i hårborsten, de hamnar på axeln på koftan och det är inget man egentligen tänker så mycket på. Däremot under en graviditet producerar din kropp ett visst hormon som gör att det hår du vanligtvis hade tappat sitter kvar och du upplever ofta håret som extra tjockt och starkt under den här tiden.

När nio månader gått och förlossningen är avklarad slutar kroppen att producera den här hormonen och ditt hår kommer börja bete sig så som det gjorde innan. Det resulterar i att du kan märka en markant skillnad då detta sker ganska omgående och du kanske tappar något mer än du gjort förut eftersom du fått extra mycket och tjockt hår under graviditeten. Att få panik och tro att du ska tappa allt hår är ingen idé, för snart är ditt hår i ursprungligt skick igen. Men visst kommer du uppleva att du har tunnare hår än du hade när magen var som störst där runt vecka 38.

Varför inte unna dig en tid hos din frisör för att sätta i några slingor Hairtalk för att fylla ut de där tunnare partierna, eller rent av göra en full förlängning och få tillbaka det tjocka fina håret du precis vant dig vid. Det är du faktiskt värd! Klicka här för att hitta din närmaste Hairtalkfrisör.

 

Varför inte unna dig en tid hos din frisör för att sätta i några slingor Hairtalk för att fylla ut de där tunnare partierna, eller rent av göra en full förlängning och få tillbaka det tjocka fina håret du precis vant dig vid. Det är du faktiskt värd!

Lämna kommentar

KOMMENTAR