Hairtalk Nyheter
×
HITTA SALONG
FÖR FRISÖR
OM HAIRTALK
SORTIMENT

ROOTS

Publicerad i Reportage

av Micaela Viljamaa

#fashion , #hairtalk , #inspiration , #inspo , #hairtalkextensions , #blogg , #health , #roots , #rootsmagazine | 0 kommentarer

ROOTS

Vi som gör roots älskar hår. Vi har slitit oss fram till det vi kan om hår genom våra egna erfarenheter och genom att arbeta med kunders hår. Vi älskar det håret gör för självkänslan. Vi älskar även hårvärlden, inte minst för att det är en bransch där kvinnors planer föds och frodas. Här finns plats för entreprenörerna, konstnärerna och de hantverksskickliga. I Roots tipsar vi allt om färg, extensions, styling, tricks och knep. I roots bryr vi oss om helheten, men det är ingen hemlighet att det är håret vi känner starkast för. 

ROOTS N°01

Förord från Louise, VD för hairtalk Sverige

Nytt år - i år ska allt göras med kvalité

Över jul och nyår hade jag förmånen att få vara lite ledig och i det - landa och reflektera över vad som var bra men också vad som var dåligt med det gångna året. Min slutsats blev att jag 2016 gjorde allt fort och fel vilket medförde onödigt mycket stress. Så under 2017 är mitt mantra att göra allt med kvalitet. Allt i från maten jag stoppar i mig, till kvalitetstid med vänner och familj. Att dra ner på tempot och göra bestående förändringar och låta det ta sin tid.

Allt för ofta i dagens samhälle så blir vi beroende av att kunna förändra allt över en natt. Vi börjar träna och förväntar oss snabba resultat, vi använder inpackning en gång och tror att de sönderslitna håret ska bli som nytt, vi reser bort och förväntar oss att komma tillbaka som nya människor men de fungerar ju inte så , och ändå blir vi lika besvikna varje gång. I år väljer jag att ta bort de orimliga kraven jag alltid sätter på mig själv och låta förändring och förbättring ta tid - men framförallt att det görs med kvalitet och så det kännas bra i hjärtat.

Med det sagt så säger vi på Hairtalk och Roots - nytt år och nya möjligheter som det så fint brukar heta. Och visst känns det som möjligheternas år.
Därför har vi proppat detta nummer fullt med inspiration - starka kvinnor, branschnyheter och fantastiska hår.

I detta nummer introducerar vi bland annat vår nyhet Hairwear vilket gav ett fantastiskt resultat på sida 22-23. Vi hänger med en av Hairtalks härliga ambassadörer Petra Tungården en vanlig arbetsdag på sida 30-37. Sedan botaniserar vi i hårvård och frisörvärlden på sida 38-39, kollar in vårens hetaste trender både stil- och hårmässigt på sidorna 40-53, lär oss göra lösa lockar på sida 54 och avslutar tidningen med lite kuriosa om hårborstens historia på sida 66. Allt detta och mycket, mycket mer.”

Kom med kommentarer invändningar, annars skickar jag det till Carolina!

 

Kram!

Lämna kommentar

KOMMENTAR