Hairtalk Nyheter
×
HITTA SALONG
FÖR FRISÖR
OM HAIRTALK
SORTIMENT
KONSULTATION
WEBSHOP }
BAG  (0)

Majas kamp mot cancern

Publicerad i Så gör du

av Emelie Johansson

#skötsel , #vård | 0 kommentarer

Kan du berätta lite kort om din historia?

Mitt namn är Maja Boström och jag är 22 år. Oktober 2016 drabbades jag av en tumör som visade sig vara en aggressiv cancerform av lymfomcancer. Det var då jag fick veta och även inse att med behandlingen som jag skulle få, så skulle jag tappa mitt hår.
Och de gjorde jag.. vilket var något av det värsta som hänt. Då både var jag sjuk, och även såg sjuk ut. En så stor del av min personlighet satt i mitt hår.

Hur kom du i kontakt med Hairtalk?

Jag kom i kontakt med hairtalk pågrund av Louise som är VD i Hairtalk. Hon hittade mig via en blogg jag hade under tiden jag va sjuk.

Hur känns en Hairwear att ha på sig?

Det känns knappt alls, det känns som ens egna hår, vilket är fantastiskt. Då en peruk både blir varm och inte känns som sitt eget hår.

Vad var de mest positiva med att få en Hairwear?

Att man får känna sig fri från det sjuka, man blir sig själv igen och behöver inte se den sjuka Maja i spegeln. Man kan andas ut igen. När dom hade satt in både mitt Hairtalk hår och imin hairwear kan jag säga att de dök upp en lycka i mig som ej funnits på ett tag, jag såg mig själv igen och allt va så naturligt och snyggt!

Känner du några begränsningar i vardagen, att du ej kan bada eller att den blir varm?

Nej de gör jag ej då en hairwear får dig att känna dig fri och rörlig, håret sitter som berg och man behöver ej vara orolig att de låssnar. Hairwearen andas så bra så den blir inte heller så varm som man kanske kan tro.

Är Hairwear svår att fästa på sitt eget hår?

Till en början kan de vara lite knepigt att hitta rätt trygga ställe för den, men man kommer otroligt fort in i de. Så inom kort tid blir du proffs!

Hur långt hår hade du första gången?

Första gången jag satte in allt hår hade jag ca 3-4cm så det va väldigt kort. Otroligt att de gick!

Vad är dina tips och råd till alla som funderar på att skaffa en Hairwear?

Gör det! Det finns inget som får dig att va dig själv så mycket som med hairwear, man blir snygg och kan dölja sitt förflutna utan att alla behöver veta varför man ej har eget hår.

Har du några bra stylingtips du kan dela med dig utav?

Föna alltid håret då kvaliteten blir så mycket finare på hela håret. Locka gärna till det även för att få det ännu mer naturligt och fräscht. Skippa hårsprayen, lockarna sitter ändå. Sedan ha rikligt med inpackning i håret ofta, ha det minst en gång i veckan.

Är det något mer tips du vill dela med dig av?

Det viktigaste är att våga visa dig vacker och ta vara på den du är. Med hairtalks hjälp kan du förändra ditt mående väldigt snabbt och få känna dig som dig själv igen. Det får en att känna en frihet och inte ett hinder i vardagen.

 
DELA PÅ
Lämna kommentar

KOMMENTAR