Hairtalk Nyheter
×
HITTA SALONG
FÖR FRISÖR
OM HAIRTALK
SORTIMENT
KONSULTATION
WEBSHOP }
BAG  (0)

HAIRTALK PRO

Publicerad i Reportage

hairtalk extensions hair

#fashion , #hairtalk , #inspiration , #inspo , #hairtalkextensions , #blogg , #blowout , #colormelts | 0 kommentarer

 

Vår nyhet Hairtalk PRO - med patenT över hela världen! 

Hairtalk kommer i en rad olika fästen som alla har sina egenskaper. Nedan kan du läsa om våra 3 centimeters fästen och hur man bäst använder dom.

 

Hairtalk standard

Vårt standardfäste är uppbyggt av naturligt keratin för att vara så mjukt och följsamt som möjligt mot håret. Detta är Hairtalks första fäste som passar för alla hårtyper! Oftast använder man standardfästen underst, då det är det mest behagliga att ha mot hårbotten.

 

Hairtalk PLUS

Plusfästena är våra handsydda fästen. Håret är sytt på fästet för att göra dem så osynliga som möjligt. Dessa plusfästen hjälper även till att skapa lite volym då det är konstruerade precis som ditt eget hår, där håret växer rakt ut från hårbotten. Plusfästen ska du med fördel endast använda överst kombinerat med ett Standard eller PRO-fäste.

 

Hairtalk pro

För att enkelt förklara vårt PRO fäste så kan man säga att det är en blandning mellan Standard och Plus. Dem är osynliga, platta och slitstarka. Håret är både sytt på fästet och förslutet med en väldigt tunn keratinuppbyggnad. PRO fästet är osynligt och upplevs plattare än PLUS fästet. PRO kan du sätta både över och underst.

 

Alla fästen har samma mängd hår. Gör en konsultation hos din närmsta Hairtalk stylist för att se vilken kombination av fästen som kommer att passa just dig allra bäst!

 

 

 

 
DELA PÅ
Lämna kommentar

KOMMENTAR