Hairtalk Nyheter
×
HITTA SALONG
FÖR FRISÖR
OM HAIRTALK
SORTIMENT
KONSULTATION
WEBSHOP }
BAG  (0)

BLIR DITT HÅR ALDRIG LÄNGRE ÄN SÅHÄR?

Publicerad i Före och Efter

before after

#skötsel , #vård | 0 kommentarer

Blir ditt hår aldrig längre än såhär?

Alla har vi vår egen gräns över hur långt vårt hår kan bli, vilket är genetiskt. Vissa upplever att ens hår växer och blir längre men ofta stannar vid en viss längd medans andra inte alls har en gräns på hur långt håret kan bli. Om du aldrig fått längre hår än till en viss längd så är det troligtvis din maxlängd som är nådd.

Med hjälp av Hairtalk kan du på ett skonsamt sätt förlänga ditt hår för att få dom där extra längderna du drömmer om. För att kunna fästa Hairtalk behöver man 2-3cm hår. Hur mycket längre kan man förlänga sitt hår då? Jo vi brukar rekommendera att man inte förlänger längre än det dubbla av sin egen längd. Visst kan man förlänga det mer än så, men se till att göra en grundlig konsultation tillsammans med din frisör.

Börja alltid med en grundlig konsultation! 

Vi började som alltid med att göra en konsultation. Tillsammans med Jenni bestämmer vi oss för att sätta i 40cm hår med slingeffekter av ljusa och lite mörkare slingor. Vi vill få fram lite kontraster i håret för att få det så levande som möjligt. Jenni har alltid drömt om ljusa slingor och det kan vi få fram med hjälp av Hairtalk utan att bleka det egna håret. Vi väljer att jobba med våra Color Melts, PRO fästen och minifästen för att få till olika effekter.  

Hur går jag tillväga om jag vill prova Hairtalk? 

Du börjar med att hitta din närmsta Hairtalk stylist som du hittar under fliken "Hitta frisör". Kontakta sedan din frisör för att göra en grundlig konsultation. Frisörerna som jobbar med Hairtalk har gått vår utbildning som hålls av våra duktiga tekniker. Om salongen har symbolen A under sitt salongsnamn så betyder det att dom har gått vidareutbildningar och kan jobba med hårdelar och Color Plus för att skräddarsy färger. 

 

Hur mycket kommer det att kosta och hur länge kan jag använda håret? 

Det är efter din konsultation hos din frisör som du får en rättvis prisbild. Det beror på fästen, längd och mängd hår som just du behöver. Det beror även på vilken stil du vill ha på din nya look. Förlänga, förtjocka, fylla ut, förändra färg.... Ja det finns många olika varianter och detta kommer din frisör att hjälpa dig med. Ett tips är att visa en inspirationsbild!

Hur mycket kostar Jennis Hairtalk? 

Vi använde 1 paket Color Melts 40cm, 2 paket PRO 40cm, 4 Mini fästen 40cm.

Vårt rekommenderade utpris: 8767sek 
Inklusive ett stort produktpaket (shampoo, balsam, inpackning, conditioner spray, detangler spray och olja och borste) 

Vem kan utföra Hairtalk?

Hairtalk utförs endast av utbildade frisörer som gått vår utbildning.

Hur många gånger kan jag använda Hairtalk?

Du erhåller 21 veckors garanti på ditt Hairtalk hår. Hur många gånger du kan sätta om ditt hår beror på hur väl du sköter det.

Hur ofta bör jag flytta upp mina Hairtalk?  

Du flyttar upp ditt hår mellan 6-8 veckor hos din frisör.

Har jag någon garanti?

När du använder Hairtalks produktserie så erhåller du 21 veckors garanti på ditt hår.

Hur mycket kommer det att kosta?

För att få en prisbild bör du göra en konsultation hos din frisör.

Var kan jag se fler förvandlingar? 

På vår Instagram sida, @hairtalkextensions lägger vi dagligen upp nya bilder, där kan du hitta mycket inspiration på alla typer av förvandlingar.  

DELA PÅ
Lämna kommentar

KOMMENTAR