STÄNG

Vill du kunna erbjuda Hairtalk?

Med Hairtalk i sortimentet hjälper du dina kunder att genomföra fantastiska förvandlingar till frisyrer som är värda att drömma om. Kundens eget hår sätter inga begränsningar för Hairtalk – det är lätt att göra rätt med extensions av högsta kvalitet. Dessutom hinner du göra en full förlängning på under en timme.
För att garantera ett bra resultat har vi som krav att du genomgår en gratis utbildning från oss innan du blir auktoriserad att sälja och sätta i Hairtalk. Våra auktoriserade salonger består av Sveriges främsta frisörer. Det gör att du får vara med och dela erfarenheter inom de senaste trenderna och teknikerna.
Vi på salong unik var den första salongen i sverige att ta in hairtalk och har jobbat aktivt med hairtalk sedan dess. De bästa med hairtalk är att du aldrig har någon begränsing med vad du kan göra med din kunds hår de finns oendliga möjligheter. Med hairtalk vet vi att vi alltid leverarar kvalitet och skonsamhet vilket leder till trogna och nöjda kunder.

Anki Bergqvist
Ägare Salong Unik
Västerås

Att vara Hairtalkfrisör

För våra auktoriserade Hairtalkfrisörer finns vi med som ett stöd inom mycket. Med Hairtalk i salongen har ni möjlighet att erbjuda era kunder det bästa – samtidigt som det är en chans att öka omsättningen och minska antalet arbetstimmar på golvet. Som Hairtalkfrisör får du tillgång till:
  • Marknadens bästa produkt inom extensions.
  • Utbildningar och kurser om hur du bäst kan arbeta med extensions.
  • Enkel beställning genom frisörportalen och snabba leveranstider.
  • Marknadsföring genom våra kanaler som når fler än 12 000 följare.
  • Inspiration och event som gör att du håller dig uppdaterad.
  • Mängder med informations och marknadsmaterial som hjälper dig och dina kunder.

Ansök om att bli Hairtalkfrisör

Vi erbjuder frisörer en kostnadsfri utbildning. Här nedan kan du fylla i en ansökningsblankett så kontaktar vi er. För att få en tekniker till sin salong så behöver man vara minst fyra deltagare. Om ni inte har möjlighet att vara fyra deltagare så blir ni inbjuden till en annan salong i närheten eller får en förfrågan om att komma till vårat shoowroom för utbildning.